Η ΑΠΑΚ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ - Αφοί Καρκασίνα Ο.Ε., με έδρα το Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας, δραστηριοποιείται στην εμπορία και κατασκευή μεταλλικών προϊόντων.

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2005 από τον Αηδόνη Καρκασίνα ενώ στη συνέχεια τη στελέχωσαν και οι Παντελής και Άρης Καρκασίνας.

Από τις αρχές του 2019 η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.600 τ.μ., στις οποίες μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη γκάμα από μεταλλικά προϊόντα και συγκεκριμένες κατασκευές. 

Αναλυτικά, η εταιρεία μας εξειδικεύεται στη διαμόρφωση και επεξεργασία λαμαρινών όλων των ειδών καθώς επίσης εμπορεύεται προϊόντα σιδήρου/inox και συναφή εξαρτήματα.

Η πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, επιτρέπει στην εταιρεία μας να μελετά, να σχεδιάζει και να υλοποιεί βιομηχανικές και εργοταξιακές κατασκευές, με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών της, καθώς οι εφαρμογές των προϊόντων μας εστιάζουν στην κάλυψη των αναγκών επαγγελματιών διαφόρων κλάδων.